A bolt

A lédús gyümölcsök illatával. Baktériumokra, vírusokra, spórákra és gombákra (beleértve a koronavírust is) hat. Egész napos használatra tervezték eredeti New Aroma diffúzorokban. Biztosítja a levegő és az összes felület megelőző fertőtlenítését.
Aromaolaj, amely tanúsított fertőtlenítő elemet tartalmaz. Frissítő citrus illattal, fás árnyalattal. Baktériumokra, vírusokra, spórákra és gombákra (beleértve a koronavírust is) hat. Egész napos használatra tervezték eredeti New Aroma diffúzorokban. Biztosítja a levegő és az összes felület megelőző fertőtlenítését.
Limitált karácsonyi illat, vörös alma, narancs és fahéj meleg tónusaival. Baktériumokra, vírusokra, spórákra és gombákra (beleértve a koronavírust is) hat. Egész napos használatra tervezték eredeti New Aroma diffúzorokban. Biztosítja a levegő és az összes felület megelőző fertőtlenítését.
Fertőtlenítő aromaolaj "szinte szagtalan", a szegfűszeg és menta finom árnyalatával. Kifejezetten orvosi központok számára kifejlesztve, hogy steril és tiszta belső légkört teremtsen. Baktériumokra, vírusokra, spórákra és gombákra (beleértve a koronavírust is) hat. Egész napos használatra tervezték eredeti New Aroma diffúzorokban. Biztosítja a levegő és az összes felület megelőző fertőtlenítését.
Aromaolaj, amely tanúsított fertőtlenítő elemet tartalmaz. Friss menta és eukaliptusz illattal. Baktériumokra, vírusokra, spórákra és gombákra (beleértve a koronavírust is) hat. Egész napos használatra tervezték eredeti New Aroma diffúzorokban. Biztosítja a levegő és az összes felület megelőző fertőtlenítését.
Aromaolaj, amely tanúsított fertőtlenítő elemet tartalmaz. Finom pamut illattal. Baktériumokra, vírusokra, spórákra és gombákra (beleértve a koronavírust is) hat. Egész napos használatra tervezték eredeti New Aroma diffúzorokban. Biztosítja a levegő és az összes felület megelőző fertőtlenítését.
Aromaolaj, amely tanúsított fertőtlenítő elemet tartalmaz. A fehér virágok finom, púderes illatával. Baktériumokra, vírusokra, spórákra és gombákra (beleértve a koronavírust is) hat. Egész napos használatra tervezték eredeti New Aroma diffúzorokban. Biztosítja a levegő és az összes felület megelőző fertőtlenítését.

Mind a(z) 10 találat megjelenítése