New Aroma Home

Breathe free
and
live free.

Fontos számunkra a környezetünk aromája? Hogyan érzékeljük a körülöttünk lévő illatokat?

Tapasztalatból tudjuk, hogy ha szaglóérzékünk kellemetlen szagot vagy füstöt érzékel, hirtelen frusztrált, ingerlékeny, akár bosszús hangulatot vált ki belőlünk.

Ez a testünk tudatalatti reakciója arra a környezeti hatásra, amelyben komfortosan érezzük magunkat. Nem elég, ha csak a személyes illatunkra figyelünk, ugyanúgy figyelnünk kell környezetünk aromájára is, amelyben élünk. Pont ezzel a témával foglalkozik az aromamarketing, eredetileg illatmarketing.

A MI TÖRTÉNETÜNK

Az aromamarketing
inspirált.

Amikor külföldi barátokkal találkoztam, az aromamarketing ötlete engem is inspirált és megalapítottam a New Aroma s.r.o társaságot a helyiségek professzionális beillatozása érdekében. 15 év munkaviszony után vágytam a változásra és egy új kihívásra az életben.

A vállalkozás alapítás ideális volt, mivel az aromamarketing területe Szlovákiában és Európában még csak gyerekcipőben járt. A vállalat fokozatosan növekedett, új partnereket szereztünk és elkezdtünk terjeszkedni külföldön is.

Eljött 2020 márciusa, és a korona krízis bennünket is sújtott. Szembesültünk azzal a dilemmával, hogy meddig bírjuk ki a megrendelések csökkenését, mert az aromaolajok iránti érdeklődés erősen visszaesett. Megváltoztattuk álláspontunkat és új megoldásokat kezdtünk keresni ebben a krízis helyzetben. Feltettük magunknak a kérdést: Hogyan segíthet cégünk másoknak a korona krízisben? És ekkor jött az ötlet.

Jana Šefrániková

Tulajdosnő

Aromaolaj fertőtlenítéssel,
amely az egész térben hat.

Arra gondoltunk, hogy létrehozunk egy fertőtlenítő aromaolajat. De meddig tart a kutatás, tesztelés? Az akadályok ellenére kerestük a lehetőségeket, és sikerült kapcsolatba lépnünk Michal Bartošovič fertőtlenítési szakemberrel, aki hosszú ideje kutatott új fertőtlenítési lehetőségeket az élelmiszeriparban.

A fertőtlenítésre vonatkozó szabadalmának köszönhetően egyedülálló terméket – fertőtlenítéssel kombinált aromaolajat – hoztunk létre, amely az egész térben hat. A szokásos fertőtlenítőszerek a levegőbe permetezve a földre hullanak, viszont a mi technológiánk hideg diffúzióval behatol az egész térbe, és hat a vírusok, baktériumok és gombák ellen. Ez cégünk új szakaszának kezdetét jelentette.

A KÜLDETÉSÜNK

Küldetésünk létrehozni egy olyan új otthon illatot, amitől mindenki kellemesen és biztonságban érezheti magát.

Az egyedülálló technológia ötvözi az aromaolajokat a fertőtlenítővel, melynek térbeli hatása van. Hisszük, hogy termékeink kellemes és biztonságos helyet teremtenek családunk és gyermekeink életében.

Breathe free and live free.
Lélegezz szabadon és élj szabadon.

Saját fejlesztés és kutatás

New Aroma Home diffúzorok

20 m²
100 m²
30 m²